onsdag 4. november 2009

Heldiggrisen!

I går hadde jeg bursdag! - og jeg var utrolig heldig for å ha gode venner og fin familie, snille hunder (Embla, Luke og Lano oppførte seg jo som noen engler!) innmari gode kaker (all ære til de som bakte) og for å få så flotte gaver! Tusen takk folkens! Jeg er virkelig takknemlig og ikke minst rørt av all den oppmerksomheten!

4 kommentarer:

Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Berit sa...

Aiai! Gratulerer! Det er bare å innrømme det,først som sist: til og med de små tantebarna mine er inneforstått med at de ikke får bursdagsgaver fra oss på rett dag. Har av og til en viss anelse av typen "hmmm.. Har ikke Amund bursdag på høsten tru? Han vart da døpt på vintern, vart han ikke det? Joda, det var vinter! Men var det i fjor eller var det tidligere? Kanskje det er tre år? Eller blander jeg sammen med Ida nå?" Også vet jeg helt sikkert at Eline kom rett før påske, men den fløtter seg jo hvert år, så det er jo ikke mye å støtte seg på!!
Men; nå er saken i hvertfall den at jeg går bort i fra å premiere beste forslag, og heller gå for deltakerpremie til de som meldte seg på i det første mysteriet! Og problemet da, er at den eneste adressa jeg finner til deg, er Evenstad, og det foresvever meg at det kanskje ikke er det beste trikset å sende den dit??
(Og kommentaren som er slatta var herfra den også, men der hadde tastetrollet gått amok, så vi prøver igjen ;) HIPP-HIPP!!

Elisabeth sa...

Hei Berit! Takk for gratulasjonene! Sender adressa på melding! Men du, jeg har tenkt litt - hvis du noen gang skulle gi opp Statoil kan du jo bli forfatter!! For flere av vennene mine leser bloggen din jevnlig, selv om de ikke kjenner deg, og synes du skriver veldig bra og underholdene, og bare må følge med! Så der har du svaret ditt - og da kan du ha hjemmekontor og fleksitid :D Første boka kan jo hete "Mordet ved Staibrua" hehe!

Berit sa...

Og 1000 takk skal DU ha; for fine ord! Det som gjør det helt umulig for meg å bli forfatter, spesielt krimforfatter, er at jeg bare kan skrive om ting jeg har opplevd... Da blir det ikke så kjekt med blod og gørr og drap og ran og forsvinninger og i det hele tatt! Men, jeg skal fortsete med blogginga, og så er det jo hyggelig om "de andre" legger igjen en kommentar i ny og ne hvis det passer seg slik- det er noe alle bloggere setter pris på ;)