søndag 28. september 2008

Jobb i Hemsedal

Sammen med Gro, Sigurd og Thor Endre + Atlas og Luke, dro vi til Hemsedal for å undersøke skogen i tregrensen. Etter mye om og men om hvor vi skulle gå opp hen fant vi en sti som vi fulgte opp i høyden. Jeg har dessverre ikke studert kartet slik at navn på fjell og vatn er noe mangelfull. Likevel, langs stien møtte så vi denne fossen som bare var helt fantastisk.

Oppe på platået ordnet vi istand campen, hogde ved og gikk opp i høyden; litt for turens skyld, men også for å få en oversikt over området vi skulle jobbe i. Ser man nøye etter, kan man se teltene våre til høyre i bildet ved vannet. Oppover bjørkeskogen langs skaret var vi neste dag. Det var bratt!














Her er Gro på toppen sammen med Luke. De to har det veldig fint sammen og fortsetter kosen ved bålet.


Dagen etter under jobbingen ble Luke sliten og ville se på utsikten. Toppen i bakgrunnen er den samme som vi var på dagen før. Turen var kjempe fin, og det var veldig artig å prøve ut soveposen til Luke. Han frøs litt, natt til søndag da det snødde og blåste fælt, så han stakk hodet inni soveposen til Gro. Kanskje Luke har fått seg jentekjæreste mon tro? Hundene seg imellom gikk veldig bra, spesielt når vi var ute å gikk, men i leiren kunne Luke si ifra til Atlas hvis han kom for nær han, eller maten. Jobbingen gikk også veldig greit og vi fikk tatt alle prøvene og målene som vi planla.

Ingen kommentarer: