mandag 30. mars 2009

MYE nytt

Nå skal dere høre hva som har skjedd den siste tiden. Jeg begynner sist fredag. Magnus, en kompis av Lars, så på bilen og fant ut at det ikke var noe håp for den. Derfor ringte jeg verkstedet og fikk taua den ned i dag. Det var ikke akkurat en enkel sak siden jeg ikke fikk opp rattlåsen (siden nøkkelen har blitt skjev og derfor litt vanskelig å vri om nøkkelen). Det endte med at jeg stod på tvers av veien, og selvfølgelig kom det jo en sinna taximann som ikke kom forbi og det er ikke bare bare å dytte en liten Space Wagon vekk heller! Men vi fikk ordna det og kom oss avgårde og nå står bilen på verksted. Vi krysser fingrene for at bilen blir frisk og er kjørbar til påske!

På lørdag var vi på fjellet med Berit Betjent i Østerdalen. 5 pointere og 2 glade jenter på tur. Artig. Mira, den ene hunden til Berit, fant to storfugl, mens de resterende hundene måtte nøye seg med lukten ;) Når vi kom ned tissa Lano med en fot opp! Det skjedde veldig fort og det var så vidt, men det var fot opp! Jippy!! Han tissa også en gang til i går med foten opp (31.3.09)!

Søndagsturen gikk også opp på fjellet sammen med Gordon setteren Torres. Ingen fugl ble sett, men sola skinte, hundene var glade og vi fikk kvikk lunsj!






1 kommentar:

Berit sa...

heisann! Takk for turen! Nå savner jeg enda mer unge, sterke hunder som DRA! Vi diskuterer stadig: ny pointer eller noe med mer pels? Vanskelig, og i hvertfall så lenge alle de gamle går her og syns det er helt greit så lenge de får styre tempoet sjøl.. Vi får være tålmodige, og la de kose seg som pensjonister så lenge de har det artig. De har bestandig ytt sitt beste, både på jakt og på ski, så akkurat det får vi unne dem:) Kos deg med dine unge, sprudlende, spreke! Bildene juger ikke!!