mandag 2. mars 2009

Lek i hagen

I det siste har det vært travelt med fremføringer og oppgave skriving, og i tillegg har det blitt en kort Evenstadtur. Vi hørte jo rykter om at de hadde sett ulv på Storsjøen i Rendalen, og flere fra skolen hadde sett ulvene. Jeg ville ikke være noe dårligere, så vi pakket i bilen og dura oppover kl 22 00 sist mandag! Dessverre fikk vi ikke se den, men vi fikk se møkk og spor og det er jo en opplevelse i seg selv.

Tilbake på Ås har vi vært mer på ski og opplevd noe lignende som "Ekstremsport" forteller om under her. I dag har det snødd enda mer, så blir nok ikke mange timene til skiene er spendt på og vinden suser i ørene.

I helgen skinte sola, så derfor koste vi oss med nygrilla pølser, solobrus og kvikk lunsj på verandaen til Lars. Innmellom all kosen tok Lars noen blinkskudd av hundene:




1 kommentar:

Berit sa...

Hei! Dagens gladnyhet: Rendalen Kommune som hadde søkt om å få jakte på ulvene "våre" har fått AVSLAG på søknaden! HURRA!! Ulvene er foreløpig freda, så får vi bare være LITT raskere neste gang vi får tips om at det går an å sjå dem...