tirsdag 26. mai 2009

Fire Historier

Historie 1: Pollenvann
Jeg har en veldig stor fasinasjon for vatn, elver, fjord og hav. Turene med hundene er ofte preget av dette. Så derfor gikk denne dagens tur til Pollenvatnet som er et naturreservat i Ås kommune. Her møtte vi blant anna megastore snegler (sjekk bloggen til Lars: http://larshemsing.blogspot.com/), grågås, rådyr og terner. Lano synes grågjessene var fine mens de stod i vannkanten og renset fjærene sine. På bildet under ser vi en blid og fornøyd Elisabeth som vandrer på stien sammen med en veldig flott pointergutt.


Historie 2: Uvenner
Luke er en tålmodig hund. Han blir ikke sinna selv om Lano biter han i ører, hode, bein, mage, jokker eller tar mest oppmerksomhet. Likevel her om dagen hadde Luke en noe dårlig dag og Lano var litt for innpåsliten, og Luke sa ifra med å bli litt sinna å glefse etter han. Lano ble SÅ redd og tørte ikke å se på Luke på mange timer! Han gjemte seg i egne rom og så helt forskrekka ut! Heldigvis ble de venner igjen på kvelden og begge sovna søtt inntil hverandre.

Historie 3: Ettermiddagstur til Hurum
Det er alltid godt å komme hjem til Hurum. Kjente fjes, veier og hus - og ikke minst strender. Det er noe eget med sjøsprøyt. Heldigvis blåste det mye denne dagen, så man fikk litt bølger. Lano var litt skeptisk, mens Luke hadde det bare fint vandra rundt mens han fant no pinner å gnage på. Det var litt dramatikk denne dagen også, da de hadde funnet, på nabostranden til den vi var på, en død mann som hadde falt av båten sin og blitt skylt inn til land.

Historie 4: En trist historie
Det var mer dramatikk som har skjedd på Hurum de siste dagene. Faren til ei av mine bestevenninner kjørte på en bil som kom ut av veien mens han kjørte motorsykkel. Han ble sendt rett til sjukhuset. Tilstanden hans er stabil, men ting er veldig usikkert. Dette er forferdelig trist, og det får èn til å tenke over livet litt annerledes enn det man vanligvis gjør. Jeg krysser hvertfall alle fingrene og håper og trur at han skal klare seg. Alle mine tanker er sendt ut til Hurum og familien - dette kommer til å gå bra!!

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

ser ut som Lano har tatt på seg badehetta på bilde 3 :p hihi festlig at de klarer å dra øra så tett inntil hue.

Elisabeth sa...

Hihi - hundene har mange uttrykk og det skal ikke mye til før de utrykker glede, iver, sorg og missnøye!

Anonym sa...

Takk Eli! Alltid godt å se vi blir tenkt på.. Spesiellt av deg dah!:-)