mandag 7. juni 2010

Lars, Elisabeth, Luke og Lano på kanotur!

Akkurat som i fjor tok vi en overnattingstur til Hurumlandet nærmere bestemt Langvannet. Da gikk vi inn, mens i år lånte vi kanoen til pappa (som er minst 30 år!) og dro på tur. På turen opp hadde vi motvind så brukte relativt lang tid. Men det var god trening for overkroppen og vi fikk med oss solnedangen før vi campa på ei øy som vi alle stortrivdes på. Været var strålende og alle fikk prøvd seg i vannet en tur.

Hurumlandet har etterhvert blitt et attraktivt område på (det sentrale) Østlandet. Om det er LarsMonsen-effekten eller kanskje det at Oslofolk har blitt lei Marka veit jeg ikke, men det er bettraktelig mer folk der nå enn da jeg vokste opp. Likevel var vi heldige og fikk være helt i fred. Det må jo sies at det er jo et flott område, med furu, lyng og blåbærlyng som ikke skogbruket har fått klørne i (mye er verna). Det er også mindre flått og ingen(/lite) hjortelusflue i forhold til Follosia. Men nok pjatt - her er noen bilder fra turen.


Koser seg i kanoen!


Bytter på hvem skal være med å leke i kanoen.


Lano har oversikt om det er noe farlig i vannet.


Luke hviler på land i mens.. eller er det sokkene som gjorde at han falt i koma?


Det var ikke enkelt å få fisk - enda vi hadde duppen ute hele tia, og fiska med forskjellige spinnere og sluker. Fisken vaka jo som bare det! -burde vel fiska med flue!

1 kommentar:

Berit sa...

Det så da virkelig ikke så verst ut! Fører opp kanotur på Glede-meg-til-lista mi:)