onsdag 24. juli 2013

Lilleborg

Jeg har nok ikke akkurat holdt hemmelig på Facebook at jeg har kjøpt meg hytte, så jeg får vel oppdatere bloggen også. Hytte er kanskje litt å ta i, iallefall ei bu! Den har lenge hett Furulund, og på folkemunne i min vennekrets har den hett Caribu. Da jeg fortalte min britiske sjef på Svalbard om planene, lot ikke reaksjonen vente på seg. Dette var et altfor amerikansk navn, og kanskje hvis jeg het Kari kunne det ha vært noe. Med andre ord, forslaget dømt nord og ned. Så hvordan havnet jeg på navnet Lilleborg? Min kjæreste kollega Gudrun, som er en dyreelsker uten like (hun har en sort katt som heter Einar) hvor hennes artkitektmann har en ting for Lanosåpe utformet som en and og derfor ringt til Lilleborg ved flere anledningner, kom med forslaget Lilleborg til ære for kjæreste Lano <3 br="">
Champagne må til! Champagnen har jeg spart i mange år og skulle ikke åpnes før stipendiatstillinga var i boks! Jeg slo på stortromma og feira begge deler ;-)
Med hjelp fra gode venner ble plenen klipt og skog på eiendommen felt. Stor tomt, der hunder og tante/fadderbarn i fremtiden (når gjerdet er på plass) kan løpe og leke fritt!

Ved til neste vinter!



Idun og Luke syntes nok det var litt varmt!!