mandag 23. mai 2011

Luke

Lars og jeg reiste fredagen opp til Elverum for å besøke Ingrid og Stein. Ingrid er gravid i 8 mnd til en baby jeg skal være fadder for, og det er jo litt stas da! Luke og Lano var jo som alltid med. Og det gikk helt fint - helt til vi skulle hjem. Ved Tusenfryd hører vi at Luke driver og bråker litt baki bilen. Jeg kjører, mens Lars titter bakover. Synet han får er av Luke som ikke klarer å holde seg lenger og gjør det han må baki bilen. Luke er som kjent litt sensitiv i magen, og det her var nok en reaksjon på det tyggebeinet han hadde fått tidligere. Jeg tar avgjørelsen at vi må bare fortsette for det er bare kvarter igjen til vi er hjemme. Og hva får vi egentlig gjort ved at vi stopper? Uansett, det vi begge tenker at det er synd på Luke, og føler oss som verdens værste hundeeiere.

Vel hjemme ser vi omfanget av "skadene". Heldigvis ble databaggen min spart, men hundebånda, buret, bilen, og ikke minst Lano var ikke særlig delikate. Luke kommer seg igjen, og vil egentlig gå inn siden det regner. Men først ble det en vask utendørs med grønnsåpe før jeg inn å dusja de rene og fine med hundeshampoo'n. Ingen av hundene er spesielt glade i dusje. Lano sendte meg "Hvordan kan du gjøre dette mot meg?" blikket.

Jeg kan meddele at vi en frisk, men noe sulten Luke i dag! Lano har blitt ren igjen og klar for nye eventyr.

mandag 16. mai 2011

Master = levert!

Endelig har også jeg fått levert masteren. Det var deilig, men faktisk også litt vemodig. For nå hadde jo mastern blitt så fin.. Men noen ganger er det nok, og på fredag den 13. mai leverte jeg masteren til de som skulle ha den. Jeg var veldig redd for å levere noe jeg ikke var stolt av, men jeg har en god følelse og trur det vil gå bra når jeg skal forsvare den. Også er det så gøy å kunne bidra til fiskeforskningen!

Som belønning dro Lars og jeg til Ski Storsenter, for jeg hadde så lyst på noe nytt til å ha på meg på ringfesten. Jeg kjøpte meg en kjempefin kjole, selv om jeg fikk litt dårlig samvittighet etterpå. For det er jo alltid noe hundene trenger, som pengene burde ha blitt brukt til. Heldigvis var ikke kjolen så dyr, også var den jo så fin. Men jeg har fortsatt litt dårlig samvittighet...

Men hundene har det bra! Har ikke blitt så mye hardtrening med pawtrekkern siden det har vært så varmt. Men vi har gått turer der Lano har bært kløv også har vi jogga. Luke har begynt å like å stå i bånd i hagen og som regel tar det ikke lange tia før han sovner.