fredag 28. januar 2011

STAUT - "SJÅ SOLE" (OFFISIELL MUSIKKVIDEO)

Noen gutter som kommer til å gjøre det bra fremover!

onsdag 19. januar 2011

Jakten på gode opplevelser

Et av mine nyttårsforsett er å bli sterkere, så nå har jeg begynt å trene. På søndag bar det i svømmehallen, og i går var jeg på Zumba og BodyBalance. Høres flott ut ikke sant? Jeg var jo fortsatt støl etter svømminga og stilte opp i håndballshortsen min på en trening der alle går i tights og singlet. Men jeg var klar for Zumba. Jeg skjønte fort at dette kom til å bli en utfordring! Man måtte vrikke på rumpa samtidig som man måtte skyve frem høyre skuldren mens man gikk til venstre i salsatrinn. Uff! Da følte jeg meg virkelig som en nordmann! Stiv som en tømmerstokk og null koordinasjon; hvordan skulle dette gå? Etterhvert ble det ganske komisk, men jeg holdt ut og prøvde å vrikke så godt jeg kunne til timen var over. BodyBalance gikk bedre. Dette er en blanding av pilates og yoga og kanskje en ting til. Altså mye strekking og veldig mye stillestående styrketrening. Dette er veldig god trening og det må følge med stølhetsgaranti! Men det er jo litt flaut når godt voksne damer bøyer og strekker i alle kanter, mens jeg såvidt klarer å rette ut knea! Nevnte jeg at jeg var stiv som en tømmerstokk? Så et nytt nyttårsforsett må være å bli mjukere! Hvertfall litt!

På vei hjem fra treninga (etter å ha vært en god stund i badstua) kjører jeg på skogsbilveien hjem til oss. Plutselig ser jeg no rart. Først trudde jeg det var ei røy, men det stemte lissom ikke helt. Også ser jeg at fuglen har ei skjære i klørne sine. Jeg bremser ned og fuglen setter seg ned i veien med byttet sitt under seg. Det er ei ugle. Middels stor; det må være en kattugle! Vi sitter lenge å ser på hverandre. Radiomannen snakker og spiller musikk, mens jeg ser på ugla som beveger hue rundt, og er tydelig usikker på situasjonen. Jeg får litt dårlig samvittighet og starter å kjøre sakte for å skremme den slik at den fly hjem til seg. Den flyr med skjæra, og jeg kjører etter med et håp om å se hvor den flyr hen. Men ugla lander på nytt, bare noen få meter foran bilen. Ugla letter fort igjen, men da legger den igjen skjæra. Jeg kjører de få meterne hjem til meg og håper at ugla ikke er skremt for mye til å komme tilbake for å hente nattmaten sin.

mandag 17. januar 2011

Kreative hunder

Da Lars og jeg kom hjem i dag hadde Luke og Lano funnet noe artig i en kjøkkenskuff som stod litt for mye åpen. Her hadde Lano (tror vi) hentet to plastposeruller og kost seg veldig i løpet av dagen. Plast over hele stua! Skulle ønske vi hadde bilde, men vi fant ut at vi skulle skåne dere for den opplevelsen..

Gleder meg til den dagen vi får hundegård der hundehusa har varmekabler slik at komforen er på topp!

torsdag 13. januar 2011

Opplevelser i Vestfolds ville skoger

Gjennom PPU har jeg vært på en gård i Vestfold og vi fikk elever på besøk som vi skulle planlegge uteundervisning til. Jeg ble raskt huket inn til turgruppa, og vi var fire stk som skulle ha med elever på tur. Det var veldig gøy å være ute, vi så blant annet mårspor og artsbestemte trær uten blader. Elevene fant et tre som egentlig var et eksotisk treslag som hadde spredt seg fra en park til Vestfolds ville skoger. Navnet husker jeg ikke i øyeblikket, men trur det begynte på Vange...?

Elevene vi hadde kom fra en kristen privatskole. Hvis man ville bli lærer på denne skolen måtte man skrive under på en kontrakt at man ikke skullle drikke alkohol. Ikke i det hele tatt, verken hjemme, på ferie etc. Man måtte også underskrive på at man ikke var homoseksuell! Og er ikke dette diskriminering? Dette er en skole som får statlig støtte - noen må jo sjekke opp hva skjer! Eller? Jeg ble helt sjokka, og har tenkt mye på dette i ettertid. En ting er å skrive under på at man er personlig kristen og ikke skal drikke alkohol, en annen ting er seksual legning. Religion er og blir religion!

fredag 7. januar 2011

Nyttårsforsetter!

Mine nyttårsforsetter kommer til ved å se tilbake på de siste månedene.


Jeg skal fortsette å synes at kunnskap er morsomt og holde meg motivert slik at jeg får levert mastern og gjort ferdig pedden! Her fra Wien "inni" kjeven på en Triceratops.


Jeg skal bli sterkere, både fysisk og mentalt!


Jeg skal ha det gøy og prioritere hobby'n min! Her fra Hurum på julaften.


Sist men ikke minst skal jeg kose mye!