søndag 21. februar 2010

Blinkskudd


Luke - en vinterhund :)

tirsdag 16. februar 2010

Sledetur

Jeg har blitt sjuk - igjen! Eksamen er i morgen og jeg er en smule fortvilt. Bad luck! Heldigvis er det hjemmeeksamen og kreftene vil komme tilbake igjen slik at jeg består dette kurset og får mine 10 studiepoeng. For å muntre opp meg selv og kanskje andre viser jeg bilder fra når jeg var på sledetur med Stian på Evenstad. Jeg er svært fasinert av hans hundehold. Huskyer er jo kjent for å bråke en del, men med en gang Stian entret hundegården ble alle stille. Det var et par unghunder som var litt gira, men ellers tysnad. Jeg setter pris på ro hos hunder. Også ute i løypa økte fasinasjonen. De stoppet, dro til høyre, venstre og rett frem på hans' kommando. Selv når ei stor elgku kun var noen få meter fra lederparet holdt hundene stø kurs. IMPONERT! I tillegg forbauset farten meg. Jeg antok at dette ville gå seint, spesielt de seige bakkene opp lia, men der tok jeg feil. Hundene holdt et høyt tempo hele veien.

Jeg vet hvor tøft snørekjøring kan være med kun to hunder og jeg ser hvor mye trening og talent som ligger bak Stians arbeid. Jeg er rett og slett en smule misunnelig! Kanskje skal jeg ta snørekjøringa mi et hakk videre og få en mer organisert trening og ha som mål å delta i løp. Luke skal ikke undervurderes og nå er han i utrolig god form. Det er vel heller meg det skorter på, men så lenge jeg klarer å holde meg på bena så får Luke gjøre resten av arbeidet...


Lano ville også være med på sledetur.. Kanskje neste gang..?


Relativ stor jobb å sele på og gjøre klart til å kjøre med 13 hunder (hundene har heller ikke lik selestørrelse slik at det må være kontroll på hvilken sele som er hvilken størrelse og som hører til hvilke hunder).


Nydelig tur i lia! Jeg vil mer - bare at nå vil jeg stå bak sleden og det er rumpa til Luke og Lano som jeg ser!

søndag 14. februar 2010

Film og bilder :)


Lars var på tur i løypa :)


Pust i bakken!


Trøtt.


Kos :)

torsdag 11. februar 2010

Besøk av Silje og Frick

Jeg finner jo fortsatt IKKE kamerakabelen slik at jeg stjal et bilde fra bloggen til Silje fra dagen i dag (så at hu hadde stjælt et bilde av meg så da går det opp i opp ;).

Silje (aka Sil-Jay) er forresten ei venninne av meg som jeg gikk på videregående med. Hun var også den eneste fra Slemmestad som gadd å komme ut til Tofte for å besøke oss der.. hehe :p

Vi kosa oss fælt - varma opp med en skitur ned mot Hølen også opp igjen. Jeg prøvde å kjøre inn Frick sammen med Luke, og det gikk egentlig veldig bra. Hadde et ganske bra fall, og nå klarer jeg såvidt å røre på meg pga ryggen, men ellers er alt bra ;). Etter turen fylte vi pulken med ved, pølser, ryggsekk, liggeunderlag - klar for bålbrenning. Frick ble med, mens Luke og Lano ble igjen inne. Ville bli kjent med Frick som er en utrolig pen hund med godt lynne. Takk Silje for en fin dag - håper vi kan gjøre det igjen!!

Flere bilder finnes på bloggen på Silje som man finner til venstre i blogglisten min. Enjoy!

torsdag 4. februar 2010

Finner ikke...

Er det en ting som virkelig irriterer meg om meg sjøl er det at jeg kan være flink til å rote bort ting. Som nå! Jeg har mange flotte bilder (syns jeg sjøl) på kameraet jeg fikk av Lars til jul, men jeg finner ikke kabelen som overfører bilder til data'n. Det er en haug av bilder fra Evenstad; når jeg var på sledetur, av hundene, av gode venner, natur - you name it! Sist jeg overførte bilder skulle jeg legge kabelen på et lurt sted slik at den ikke blir borte. Jeg husker hvor stolt jeg var, for nå skulle jeg endelig ikke rote bort ting og jeg skulle hvertfall ha kontroll på hvor kabelen lå. Jaja, får bare lete videre - en dag må den vel komme fram :)

Men jeg er vel ikke alene om denne "lidelsen" her regner jeg med?