lørdag 31. oktober 2009

Dagens eventyr

Det var en gang en liten Lanogutt og en stor Lukegutt. Det beste de visste var å leke i hagen...

eller løpe fort på åkeren.

Lukegutten liker spesielt godt å leke på åkeren for da kan han gni og rulle i bakken, og bruke gjørma til å kamuflere seg med.

Lanogutten likte heller å fange løvet som blåste fra treet.

Etter mye lek og mange turer i de vidstrakte åkrene er det godt med en matbit. Lanogutten fikk kvelds på senga.

Snipp snapp hundesnute, så var dagens eventyr ute.

torsdag 29. oktober 2009

En pointergutt på 5 mnd trenger nytt hjem

Min tidligere studiekompis, Erik, har hatt valpekull på pointertispa si. Han hadde fått levert ut alle valpene, men så fikk han en gutt tilbake for de som skulle bli eierne hans hadde ikke nok tid. Erik begynner å bli litt for glad i denne gutten nå og det haster med å få han unna.. Flere bilder er også på finn.no (gå inn på hunder og søk på pointer - så er det den brune og hvite hannen født 25/5/2009)



tirsdag 20. oktober 2009

Nye blogger!

Berit har laget enda en ny blogg som inneholder ulike små klipp fra youtube! Noen er morsomme, andre er tankevekkende mens noen er litt triste.. Det er virkelig verdt å ta seg en tur dit!

Den andre bloggen er Sigurd og Bris sin treningsblogg. Bris er ei ganske aktiv jente som skal prøve seg som agility- og jakthund. Det skal bli spennende å følge med på de to videre.

Begge bloggene finnes i blogglisten!

Også vil jeg komme med en oppfordring til resten av bloggerne - det er mye artigere å følge med hvis bloggen blir oppdatert mer jevnlig :)


fredag 16. oktober 2009

Noen som har hatt det gøy i dag..

.. mens jeg var på skolen...

lørdag 10. oktober 2009

Kokken Eli!?

Som regel syns jeg det er litt kjedelig å lage middag, spesielt til meg sjøl. Egentlig ser jeg på det som unødvendig og bruk av verdifull tid. Så når Lars er på jakt kan det fort bli frokostblanding eller no anna enkelt til middag. Men i går ba jeg over ei klassevenninne på middag og da holder det ikke med pytt i panne el.l. Derfor tok jeg opp fjellørreten som ble fiska på feltarbeidet. NAM - dette skal bli godt. Men så er det jo meg og matlaging. Jeg trur det ligger en forbannelse over meg, for når vi ventet på at alt skulle bli ferdig hører jeg et rabalder inn på kjøkkenet. Den ildfasteformen med all fisken i var knust!! OH MY GOD!, kan det skje? Smørfettet rant nedover i ovnen og HELE huset ble røyklagt. I full panikk fikk vi ut all sammen og jaggu, fisken var redda. Bare litt manko på grønnsaker og smørfett. Da ble det middag likevel da!

tirsdag 6. oktober 2009

Blåsbortdagen

Hver gang det kommer snø her sør i landet er det kaos på veiene! Forstår ikke folk at de absolutt ikke skal kjøre med sommerdekk når det ligger 10-15 cm snø på veien? "Dette kom som et sjokk - også så tidlig på året!". Jammen, var det ikke snø nå i helgen? Bor vi ikke ganske langt nord på denne kloden? Er det så vanskelig å se ut om det er bart eller ikke? Jaja, her på Ås har snøen dessverre ikke kommet enda, men jeg venter i spenning :) Bedre med snø enn det regnværet som er nå - men men, får kose oss med kakao og fyrstekake istedet!

Lars og jeg har hatt en fantastisk helg på Evenstad, selv om det ble mindre jakt enn planlagt. Vi hadde tenkt oss opp til Sollia, men som nevnt over har det snødd og Space Wagon var ikke skodd for det. Det ble en tur opp i Evenstadlia, men med Lano i startfasen av en trassalder bestemte vi oss for å reise ned igjen. Han fant ei dø rype da.. Fremover nå blir det mye dressur og litt strengere tøyler. Luke fikk også prøvd seg, men det ble ingen fugl. Også må jeg bare skryte mer av Astro'n Lars kjøpte. Kjempe fint å vite hundenes bevegelsesmønster.

Jeg har ellers fått kjøpt meg nye utesko - terreng sko. Skikkelig tøffe. Så nå blir det jogging og bedre form hos meg!